Om Wagner & Savoy


Wagner ble grunnlagt i 1946. En periode som for både Danmark og Norge var preget av oppblomstring og en ny tro på fremtiden. Den første Wagner-butikken i Bredegade i Ålborg åpnet da den tidligere 1. mann Richard Wagner overtok butikken som innehaver, og deretter navngir butikken med sitt etternavn. Kundene ville derfor forbinde butikken med Richard Wagner´s gode omdømme i byen, som en herre med sans for god betjening samt evnen til å være "nede på jorden" med et "smil på leppene". Varene var den gang, som også er tilfelle i dag, konstruert i velkjent kvalitet til konkurransedyktige priser, selvfølgelig servert med en høy grad av faglighet.

I dag er vi kommet et stykke videre, men så allikevel ikke, da de gamle dydene i forhold til å drive god forretning stadig gjelder overfor kundene. Vi sier nemlig tingene som de er, og jakter på den gode handel i alt vi gjør - til fordel for både kolleger og kunder. Varepakken har selvfølgelig utviklet seg siden tweedjakken og terylenebuksen, men vi har stadig samme fokus på å kle den motebevisste mann til fornuftige priser – WE DRESS PEOPLE.

Wagner er eid av PWT-Group som blant annet utgjøres av Texman, som produserer våre merker; Lindbergh, Bison, Shine og Jacks, samt Danmarks største kjede for herreklær, Tøjeksperten. Vi tenker utvikling og utvidelse, hvilket er lett når grunnlaget er i orden og man har trygghet nok til å spille med høye ambisjoner - våre varer og innstilling til varehandel selger nemlig ute i verden.

Wagner har gjennomgått en imponerende utvikling siden den første butikken i Ålborg og har med tiden ekspandert til at vi i dag teller 25 butikker samt 17 franchise-butikker i Danmark. I år 2000 ekspanderte Wagner til Norge og har med tiden åpnet flere Wagner/Savoy-butikker i hele landet og er således en vesentlig spiller på både herre- og dametøysmarkedet i Norge med 17 butikker. Og vi stopper ikke her – vi ønsker å bli større og enda mer toneangivende i de største byene – hvilket selvsagt krever enda flere dedikerte medarbeidere.

Vi søker derfor alltid medarbeidere med den rette mentale innstillingen og ambisjonen om å gjøre en forskjell. På samme tid er vi også bevisste på at mennesker ikke utelukkende lever for å arbeide, men også har behov for personlig utvikling i jobben samt ønsker å bruke tid på familie, venner og fritidsaktiviteter. Derfor jobber vi kontinuerlig med å ansette og fastholde de beste selgerne som både kan, vil og trives i individuelle rammer som gir de optimale betingelsene for DEG! – slik sett forventer vi noe av våre medarbeidere, og på samme måte kan de også forvente noe av oss.

Du finer vårt utvalg av herreklær både i butikkene og online.
Dameklær selger vi kun i våre butikker, men du kan ta en titt på merkene vi fører på deres respektive hjemmesider: Fransa, Kaffe og Sorbet

På www.wagnersavoy.no benytter vi informasjonskapsler (cookies)

I mange tilfeller er informasjonskapsler nødvendige for å få hjemmesider til å fungere. Informasjonskapsler kan også brukes til å innhente informasjon om hvordan du og andre besøkende bruker hjemmesiden. Vi benytter informasjonskapsler til å få informasjon om hvordan hjemmesiden brukes, og dette gir oss mulighet til å forbedre den. Når du besøker hjemmesiden aksepterer du at vi benytter informasjonskapsler til formålene som er nevnt over.


Les våre policy om informasjonskapsler ved å klikke her