17. mai kjoler

På jakt etter 17. mai kjoler? På nettbutikken WagnerSavoy.no finner du et godt utvalg av pene og rimelige 17. mai kjoler til damer og jenter i alle aldre.

17. mai er dagen for fest, is og pølser. Det er dagen vi feirer vårt land og alle kler seg opp til fest. Eier du ingen bunad eller kjoler som passe anledningen, finner du et utvalg av fine 17. mai kjoler i motekatalogen under. Er det meldt sol og skyfrihimmel har vi flere korte moteriktige kjoler, men er det derimot meldt gråvær og lave temperaturer er det greit med en litt lengre kjole i bomull med en enkel cardigan over.

På www.wagnersavoy.no benytter vi informasjonskapsler (cookies)

I mange tilfeller er informasjonskapsler nødvendige for å få hjemmesider til å fungere. Informasjonskapsler kan også brukes til å innhente informasjon om hvordan du og andre besøkende bruker hjemmesiden. Vi benytter informasjonskapsler til å få informasjon om hvordan hjemmesiden brukes, og dette gir oss mulighet til å forbedre den. Når du besøker hjemmesiden aksepterer du at vi benytter informasjonskapsler til formålene som er nevnt over.


Les våre policy om informasjonskapsler ved å klikke her