Design kjoler

Design kjoler. Her finner du sesongens moteriktige kjoler – WagnerSavoy.no tilbyr et bredt utvalg kjoler med unikt design fra de populære merkene Fransa og Soya.

For mange er kjoler forbeholdt fest og pyntete anledninger. Men hvorfor skal man unnvære å se bra ut i hverdagen også. Damekjoler behøver ikke lyse overpyntet, med en enkel cardigan eller skjerf til, kan plagget brukes til både skole og jobb. I vår nettbutikk WagnerSavoy.no finner du et godt og moteriktig utvalg av sesongens peneste kjoler med design fra merkene Fransa og Soya. Uansett anledning, vi har design kjolen du er på jakt etter.

På www.wagnersavoy.no benytter vi informasjonskapsler (cookies)

I mange tilfeller er informasjonskapsler nødvendige for å få hjemmesider til å fungere. Informasjonskapsler kan også brukes til å innhente informasjon om hvordan du og andre besøkende bruker hjemmesiden. Vi benytter informasjonskapsler til å få informasjon om hvordan hjemmesiden brukes, og dette gir oss mulighet til å forbedre den. Når du besøker hjemmesiden aksepterer du at vi benytter informasjonskapsler til formålene som er nevnt over.


Les våre policy om informasjonskapsler ved å klikke her