Fin kjole

På utkikk etter fin kjole til både hverdags og fest? I vår nettbutikk WagnerSavoy.no, finner du et godt utvalg fine kjoler til den motebeviste.

Ingen ting er mer flatterende enn noen fine kjoler til både fest og hverdags. Er du typen som liker å pynte deg opp og lever for din klesgarderobe? Vi tilbyr moteriktige og fine kjoler fra de populære merkene Fransa og Soya. Ikke bare er kjoler flatterende, men gir også en ekstra lengde til- og fremhever dine ben. Ta en titt i vår motekatalog og finn en fin kjole eller to – bestill på nett og vi leverer den hjem til deg.

På www.wagnersavoy.no benytter vi informasjonskapsler (cookies)

I mange tilfeller er informasjonskapsler nødvendige for å få hjemmesider til å fungere. Informasjonskapsler kan også brukes til å innhente informasjon om hvordan du og andre besøkende bruker hjemmesiden. Vi benytter informasjonskapsler til å få informasjon om hvordan hjemmesiden brukes, og dette gir oss mulighet til å forbedre den. Når du besøker hjemmesiden aksepterer du at vi benytter informasjonskapsler til formålene som er nevnt over.


Les våre policy om informasjonskapsler ved å klikke her