Morsdag

Andre søndag i februar,er det morsdag, og da fortjener mor å bli bortskjemt med en god gave fra WagnerSavoy.dk. Med vårt store utvalg av dameklær kan du helt sikkert finne den perfekte morsdag`s gaven - velg mellom moteriktige topper, bukser, tights, skjerf, tunika og mye mer.

Nå kan du kjøpe gaver til morsdag, 10. Februar 2013 i ro og mak fra din egen stue. Når du kjøper en gave til morsdag på WagnerSavoy.no, kjøper du ikke bare rimelige klær - du kjøper også moderne og kvalitetsriktig design. Så kan du være sikker på at mor får en gave hun vil sette pris på.

På www.wagnersavoy.no benytter vi informasjonskapsler (cookies)

I mange tilfeller er informasjonskapsler nødvendige for å få hjemmesider til å fungere. Informasjonskapsler kan også brukes til å innhente informasjon om hvordan du og andre besøkende bruker hjemmesiden. Vi benytter informasjonskapsler til å få informasjon om hvordan hjemmesiden brukes, og dette gir oss mulighet til å forbedre den. Når du besøker hjemmesiden aksepterer du at vi benytter informasjonskapsler til formålene som er nevnt over.


Les våre policy om informasjonskapsler ved å klikke her