Find produkt

Behandler dit valg

Vent venligst

Farsdag

2. søndag i november er det farsdag, og da fortjener far å bli skjemmet bort med en god gave fra WagnerSavoy.no. Vi tilbyr stilige herreklær av høy kvalitet til meget gode priser. Gi din far en god oppmerksomhet på farsdag med en stilig pakke enhver far vil elske å få.

Farsdag er dagen hvor man vil vise sin far litt ekstra oppmerksomhet med en aldri så liten gave. Med en myk gave fra Wagner Savoy kan du både sikre deg en lykkelig og velsende far. Velg mellom skjorter, bukser og dresser, eller en litt mindre gave som et slips, et skjerf eller et par hansker. Vi pakker gaven inn gratis og setter på byttemerke.

På www.wagnersavoy.no benytter vi informasjonskapsler (cookies)

I mange tilfeller er informasjonskapsler nødvendige for å få hjemmesider til å fungere. Informasjonskapsler kan også brukes til å innhente informasjon om hvordan du og andre besøkende bruker hjemmesiden. Vi benytter informasjonskapsler til å få informasjon om hvordan hjemmesiden brukes, og dette gir oss mulighet til å forbedre den. Når du besøker hjemmesiden aksepterer du at vi benytter informasjonskapsler til formålene som er nevnt over.


Les våre policy om informasjonskapsler ved å klikke her