Find produkt

Behandler dit valg

Vent venligst

Farsdag 2012

Den 11. november er det farsdag 2012, og da fortjener far å bli skjemt bort med en myk og moteriktig gave fra WagnerSavoy.no. Velg mellom et bredt utvalg rimelige merkeklær fra de populære merkene Jack´s, Lindbergh og Shine og finn den perfekte farsdag gaven 2012.

Farsdagen kommer alltid snikende på og før man vet ordet av det har man ikke rukket å få fatt på den perfekte gaven. I år, 2012 faller farsdag på søndag 11. november. Vær tidlig ute og bestill din gave her i nettbutikken WagnerSavoy.no. Ikke bare har vi et bredt utvalg og lave priser, men sørger samtidig for å pakke inn og sende gaven til deg i god tid før farsdag. Husk å bestille gaven senest 1. november.

På www.wagnersavoy.no benytter vi informasjonskapsler (cookies)

I mange tilfeller er informasjonskapsler nødvendige for å få hjemmesider til å fungere. Informasjonskapsler kan også brukes til å innhente informasjon om hvordan du og andre besøkende bruker hjemmesiden. Vi benytter informasjonskapsler til å få informasjon om hvordan hjemmesiden brukes, og dette gir oss mulighet til å forbedre den. Når du besøker hjemmesiden aksepterer du at vi benytter informasjonskapsler til formålene som er nevnt over.


Les våre policy om informasjonskapsler ved å klikke her