Find produkt

Behandler dit valg

Vent venligst

Fødselsdagsgaver

Rimelig og myke fødselsdagsgaver til han og henne. De myke pakkene har mistet deres tabu og er en hitt som fødselsdagsgaver. Bestill dine myke fødselsdagsgaver i nettbutikken Wagner Savoy og få gaven pakket ind gratis og sendt hjem til deg eller direkte til fødselanten.

Klær er både en nyttig og populær gave. Vi tilbyr rimelige merkeklær til både han og henne i alle aldre. Med vårt utvalg kan du være sikker på å finne den passende fødselsdagsgave til fødselanten. Kryss av for byttemerke og få gaven pakket inn gratis ved bestilling. Så sender vi gaven hjem til deg eller til og med direkte hjem til fødselanten.

På www.wagnersavoy.no benytter vi informasjonskapsler (cookies)

I mange tilfeller er informasjonskapsler nødvendige for å få hjemmesider til å fungere. Informasjonskapsler kan også brukes til å innhente informasjon om hvordan du og andre besøkende bruker hjemmesiden. Vi benytter informasjonskapsler til å få informasjon om hvordan hjemmesiden brukes, og dette gir oss mulighet til å forbedre den. Når du besøker hjemmesiden aksepterer du at vi benytter informasjonskapsler til formålene som er nevnt over.


Les våre policy om informasjonskapsler ved å klikke her