Find produkt

Behandler dit valg

Vent venligst

Juleshopping

Juleshopping på en, to, tre – gjør unna din juleshopping på WagnerSavoy.no og få de beste gavene under juletreet. Vi tilbyr myke pakker med klær til både han og henne.

Det er en myte at de myke pakkene ikke er noen hitt – dagens ungdom elsker klær og mote, så myke pakker kan bare ikke slå feil. Orker du ikke de overfylte kjøpesentrene eller bare heller vil bruke din verdifulle juletid med familie og venner – ja da er juleshopping på nett det ideelle for deg. Bestill dine pakker på WagnerSavoy.no og få pakkene levert ferdig innpakket og klare til å legge under juletreet.

På www.wagnersavoy.no benytter vi informasjonskapsler (cookies)

I mange tilfeller er informasjonskapsler nødvendige for å få hjemmesider til å fungere. Informasjonskapsler kan også brukes til å innhente informasjon om hvordan du og andre besøkende bruker hjemmesiden. Vi benytter informasjonskapsler til å få informasjon om hvordan hjemmesiden brukes, og dette gir oss mulighet til å forbedre den. Når du besøker hjemmesiden aksepterer du at vi benytter informasjonskapsler til formålene som er nevnt over.


Les våre policy om informasjonskapsler ved å klikke her