Personlige gaver

Personlige gaver til både han og henne fra nettbutikken Wagner Savoy. Ønsker du å gi personlige gaver til noen som betyr mye for deg, men har problemer med å finne ut hva det skal være? Her i Wagner Savoy kan vi hjelpe deg med nettopp dette.

Personlige gaver kan være mange ting, for eksempel klær. Klær er en gave alle har bruk for, noe de aller fleste vil sette pris på. I tillegg til dette kan klær være en personlig gave, som viser at du tenker over hvilken stil personen har, og du har lagt arbeid i å finne noe som passer til den stil. Så gå inn på vår online butik og finn en personlig gave til noen du bryr deg om. Vi sender gaven pakket med byttelapp hjem til deg.

På www.wagnersavoy.no benytter vi informasjonskapsler (cookies)

I mange tilfeller er informasjonskapsler nødvendige for å få hjemmesider til å fungere. Informasjonskapsler kan også brukes til å innhente informasjon om hvordan du og andre besøkende bruker hjemmesiden. Vi benytter informasjonskapsler til å få informasjon om hvordan hjemmesiden brukes, og dette gir oss mulighet til å forbedre den. Når du besøker hjemmesiden aksepterer du at vi benytter informasjonskapsler til formålene som er nevnt over.


Les våre policy om informasjonskapsler ved å klikke her