Find produkt

Behandler dit valg

Vent venligst

Festtøy

Gjør deg klar for fest og få det stiligste festtøy på nett – Bestill sesongens hotteste festtøy til dame og herre og bli kongen på festen. Vi har både fokus på lave priser og moteriktige varer fra populære merker som Jack´s, Lindbergh og Shine.

Når man skal på fest liker de fleste å kunne pynte seg opp litt ekstra og gjerne dra på seg noe nytt stilige festtøy. Ikke bare gir det anledning til å gjøre et godt inntrykk på andre, men gir oss samtidig en mulighet til et avbrekk fra det kjedelige hverdagsantrekket. Til herre har vi både stilige dresser, skjorter og slips, og til damene noen elegante kjoler.

 

Søker du annet en dresser, finner du dette i oversikten øverst på siden.

På www.wagnersavoy.no benytter vi informasjonskapsler (cookies)

I mange tilfeller er informasjonskapsler nødvendige for å få hjemmesider til å fungere. Informasjonskapsler kan også brukes til å innhente informasjon om hvordan du og andre besøkende bruker hjemmesiden. Vi benytter informasjonskapsler til å få informasjon om hvordan hjemmesiden brukes, og dette gir oss mulighet til å forbedre den. Når du besøker hjemmesiden aksepterer du at vi benytter informasjonskapsler til formålene som er nevnt over.


Les våre policy om informasjonskapsler ved å klikke her