Find produkt

Behandler dit valg

Vent venligst

Jeans Nettbutikk

Nettbutikk med konfortable jeans til rimelige priser. Er du på jakt etter par gode jeans har vi mange varianter til både menn og kvinner. Klikk deg inn på vår nettbutikk og se vårt store utvalg i dag.

Jeans er et meget konfortablet og anvendelig plag til både fest og hverdags. Er du usikker på hvilken størrelse du skal ha og hvordan passformen er, finner du en mer detaljert beskrivelse, et forstørret bilde samt en størrelsesguide, ved å klikke deg inn på de enkelte produkterne.

 

På denne siden finner du nettbutikkens utvalg av jeans til menn. Damejeans og vårt resterende sortiment finner du ved å klikke på ikonene øverst på siden.

På www.wagnersavoy.no benytter vi informasjonskapsler (cookies)

I mange tilfeller er informasjonskapsler nødvendige for å få hjemmesider til å fungere. Informasjonskapsler kan også brukes til å innhente informasjon om hvordan du og andre besøkende bruker hjemmesiden. Vi benytter informasjonskapsler til å få informasjon om hvordan hjemmesiden brukes, og dette gir oss mulighet til å forbedre den. Når du besøker hjemmesiden aksepterer du at vi benytter informasjonskapsler til formålene som er nevnt over.


Les våre policy om informasjonskapsler ved å klikke her