Find produkt

Behandler dit valg

Vent venligst

Hals skjerf

Sesongens peneste hals skjerf til knallpriser. I nettbutikken WagnerSavoy.no finner du et bredt utvalg av moteriktige halsskjerf fra de populære merkene Soya og Fransa.

Skal man holde halsen varm eller bare pynte opp antrekket litt, skjerf er det ideelle plagget. I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg av sesongens moteriktige dame- og herreskjerf i mange forskjellige modeller og farger. Ung som gammel, skjerf er et genialt accessorie man bare ikke kan få nok av. Sjekk ut vårt utvalg av skjer i nettbutikken vår, vi garanterer både god kvalitet, lave priser og rask levering.

På www.wagnersavoy.no benytter vi informasjonskapsler (cookies)

I mange tilfeller er informasjonskapsler nødvendige for å få hjemmesider til å fungere. Informasjonskapsler kan også brukes til å innhente informasjon om hvordan du og andre besøkende bruker hjemmesiden. Vi benytter informasjonskapsler til å få informasjon om hvordan hjemmesiden brukes, og dette gir oss mulighet til å forbedre den. Når du besøker hjemmesiden aksepterer du at vi benytter informasjonskapsler til formålene som er nevnt over.


Les våre policy om informasjonskapsler ved å klikke her