Find produkt

Behandler dit valg

Vent venligst

Merkeklær nettbutikk

Her finner du nettbutikk med merkeklær til deg! WagnerSavoy.no er nettbutikken med sesongens merkeklær til både dame og herre – se vårt store utvalg og gode priser.

I vår nettbutikk tilbyr vi en rekke produkter fra merkene Soya og Fransa til damer, og Jack´s, Lindbergh og Shine til herre. Hos oss har vi fokus på at merkeklær ikke skal koste en formue og samtidig være av høy kvalitet. For å tilfredsstille dine ønsker jobber vi alltid for å være i front på motebilde og kan derfor tilby deg noen av markedets hotteste utvalg på moteklær. Spesifiser dine ønsker i panelet til venstre og bli inspirert til å friske opp garderoben.

På www.wagnersavoy.no benytter vi informasjonskapsler (cookies)

I mange tilfeller er informasjonskapsler nødvendige for å få hjemmesider til å fungere. Informasjonskapsler kan også brukes til å innhente informasjon om hvordan du og andre besøkende bruker hjemmesiden. Vi benytter informasjonskapsler til å få informasjon om hvordan hjemmesiden brukes, og dette gir oss mulighet til å forbedre den. Når du besøker hjemmesiden aksepterer du at vi benytter informasjonskapsler til formålene som er nevnt over.


Les våre policy om informasjonskapsler ved å klikke her